Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Fara poza
Contact-preturi -artisti/ inside showbiz
Muzica si Artisti ptr toate genurile evenimente, concerte, spectacole, recitaluri, indiferent de locatie, anvergura. Organizare evenimente, Booking, Impresariat artisti, Management, Preturi, Contact artisti. Firma specializata (peste 30 de ani vechime in showbiz), colaborare avantajoasa, garantam profesionalism si seriozitate Inside Showbiz (Bucuresti, servicii disponibile in Romania si international) tel.0724648042/ 0755999809/ 0766780052
Inchiriem corturi nunta, evenimente
Inchiriem corturi nunta, evenimente
Inchiriem corturi moderne pentru evenimente festive (corturi nunti, corturi botez). Corturile sunt complet utilate si dotate cu toata logistica necesara, sa va transformam nunta, intr-o experienta memorabila si va asiguram ca va fi ceea ce a-ti visat sau chiar mai mult: podea, mocheta, drapaje, candelabre, huse scaune, vesela completa, pagode, etc, toate acestea la preturi accesibile. Oferim corturi de nunta in toata tara, la cele mai mici preturi. Corturile pentru nunti sunt alegerea perfecta pentru tot ceea ce va doriti! Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati: 0765488942 .
1 EUR
Inchiriere corturi nunta
Inchiriere corturi nunta
Suntem pregatiti pentru toate evenimentele importante din viata ta! Va oferim pachete complete de servicii, rapide si de calitate pentru ca nunta, botezul sau aniversarea dumneavoastra sa fie una de vis. Dispunem de tot ce e necesar pentru o nunta de neuitat! Corturile sunt complet utilate si dotate cu toata logistica necesara sa va transformam nunta intr-o experienta memorabila si va asiguram ca va fi ceea ce a-ti visat sau chiar mai mult. Va asteptam pentru inchirieri corturi la cele mai buna preturi! Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati: 0724254191 .
1 RON
Jocuri de artificii profesionale
Jocuri de artificii profesionale
Artificii CDB Events organizeaza evenimente pirotehnice, pentru orice tip de festivitati si ocazii speciale din viata dumneavoastra . Va putem oferi urmatoarele servicii: JOCURI DE ARTIFICII EXTERIOR JOCURI DE ARTIFICII INTERIOR FUM GREU (GHEATA CARBONICA ) GHEATA CARBONICA PENTRU BAUTURI PORUMBEI ALBI PENTRU BISERICA SCRIS PIROTEHNIC LUMINI SCENA JERBE DANSUL MIRILOR CONFETII INCHIRIERI LIMUZINE CABINA FOTO PHOTOBOOTS - Invitatii vostri vor pleca acasa cu o fotografie personalizata a evenimetului tau si imaginii de neuitat. In dorinta de a oferi spectacole deosebite pe cer, pentru Dumneavoastra! Echipa noastra de profesionisti, ofera SIGURANTA si CALITATE !
1 RON
Decoratiuni cu baloane
Decoratiuni cu baloane
Firma specializata in decoratiuni cu baloane va ofera pentru orice eveniment aveti nevoie decoratiuni cu baloane la cele mai mici preturi din piata. Folosim doar baloane profesionale cu durata mare de rezistenta.
40 RON
Fara poza
Artisti nunta, petreceri, botez,anivers
Artisti toate genurile, in vederea rezervarii, booking-ului ptr nunta, petrecere, evenimente, botez, aniversari, recital, show, program muzical, spectacole. Informatii preturi, detalii colaborare, disponibilitate artisti. Alte departamente: Productie muzicala, Management artistic, Consultanta specialitate. / tel.0724648042/ 0755999809/ 0766780052/