Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Fara poza
Ambalat legume Germania
Recrutam muncitori necalificati pentru ambalat fructe si legumea intr-un depozit din Germania. Se lucreaza 8 ore/ zi, de luni pana vineri. Cazarea si 2 mese/ zi asigurate de catre angajator. Salariul este 1600 euro/ luna. Plecari in luna iunie! Pentru mai multe detalii sunati la nr de tel 0744243055/ 0734016496
1.600 EUR / luna
Fara poza
Angajez menajera
Angajez , menajera interna sau externala 26km de Craiova si 8km de filiasi, in Bradesti, pentru casa si gradina. Salariu negociabil. Caut pe termen lung, menajera cu experienta, curata, harnica, serioasa si nefumatoare. Atributiunile fiind: GATIT, curatenie in casa si in curte, calcat, spalat geamuri, sters praful. Oferim salariul atractiv persoanei potrivite! Locuim la casa in apropiere de Craiova (25 km ) si 8 km de Filiasi.
CONTRACT PERMANENT IN PACKHOUSE! VORBITO
CONTRACT PERMANENT IN PACKHOUSE! VORBITO
SC YSIIEA SRL recruteaza personal pentru o ferma de salata in Anglia pentru packhouse, cu plecare imediata. Pentru mai multe detalii si informatii ne puteti contacta la: Tel: 0725570322 , 0724082270.
1.300 EUR / luna
locuri de munca
Fara poza
Croitareasa
Caut croitareasa pentru a lucru in anglia rog seriozitate pentru mai multe detali contactati-ma personal 0760738756
Fara poza
Dulgheri, fierari, Sef punct de lucru Cr
Societate comerciala angajeaza Sef punct de lucru Craiova, dulgheri si fierari betonisti. Se ofera salariu atractiv, diurna de deplasare si cazare. Mai multe detalii la 0766362122.
Job part-time
Job part-time
Job part-time. Daca va plac cartile si va place sa cititi in timpul dvs. liber, va invitam sa va alaturati afacerii noastre. Este nevoie de colaboratori care sa lucreze fara sefi, fara program fix, cat timp vor si cand vor. Se asigura training. Se incheie contract de comision, se da scrisoare de recomandare pentru alte joburi. Puteti cere detalii la 0742672383
Fara poza
Muncitori constructii Italia
Firma cu sediul in Italia angajeaza muncitori in constructii (zidari, rigipsari,tencuitori,faiantari,zugravi), electricieni si instalatori geamuri termopan. Se ofera cazare gratuita plus cheltuielile de intretinere (apa, gaz, curent), transport gratuit de acasa la munca si retur. Posesori de carnet de conducere cat. B. Tel: 00393298866568
Fara poza
Clinica ozonosan
angajeaza asistenta medicala cu studii terminate si medic rezident. Oferim cazare,transport, salariu si comision. Pentru Bucuresti. cv si foto pe mail:
Fara poza
Operatori centre frezat 3 si 4 axe
Societate comerciala cu sediu in Craiova angajeaza operatori centre de frezat 3 si 4 axe. Descrierea jobului - Operarea masinilor unelte cu comanda numerica pentru realizarea pieselor conform desenelor tehnice; - Realizarea pieselor la termenul stabilit - Verificarea pieselor executate, starea si aspectul suprafetelor prelucrate conform documentatiei tehnice. - Depozitarea si expeditia pieselor prelucrate; Cerinte - Persoana ordonata si organizata - Studii medii - Cunostinte minime operare CNC (FANUC ) - Cunostinte minime desen tehnic - Cunoasterea instrumentelor si aparatelor de masura si control - Cunostinte reglat masina cu comanda numerica – reprezinta avantaj - Experienta in prelucrari prin aschiere - reprezita avantaj; - Cunostinte sisteme de operare - reprezinta avantaj. - Disponibilitatea de a lucra in 2 schimburi de L-V; Beneficii Oferite - Salarizare in functie de responsabilitati si performanta - Crestere treptata a salariului in functie de motivatie si rezultate la locul de munca; - Bonuri de masa; Descrierea firmei Încă de la înființarea ei, în anul 2003, societatea noastra dobândește în mod constant o poziție stabilă în industria fabricării pieselor și accesoriilor pentru autovehicule. Parteneriatele noastre de durată cu diferite corporații din Germania, Anglia, Belgia, România, Polonia și Ungaria sunt dovada unor colaborări de succes si a evolutiei noastre ascendente si continue. CONTACT : 0731346958 ( de L-V; 9:00-16:00)
Fara poza
Angajam faiantari
Firma de constructii, Bucuresti, angajeaza faiantari ( se accepta si echipe). Oferim cazare! Pentru detalii, apelati : 0721156531 ( luni-vineri, 09.00-17.00)
1 RON
Fara poza
Angajam zugravi
Firma de constructii, Bucuresti, angajeaza zugravi. ( se accepta si cazare). Pentru detalii, apelati: 0721156531 ( luni-vineri, 09.00-17.00)
1 RON
Vrei angajati harnici si stabili?
Vrei angajati harnici si stabili?
Colaboreaza cu Banca de Joburi – o agentie de recrutare care are experienta in domeniul resurselor umane de 15 ani si care a plasat de-a lungul timpului peste 10.000 de candidati in diferite tari si in diverse domenii. Contacteaza-ne acum la numarul de telefon 0376 444 669
1 RON
Fara poza
Angajam Operatori strung CNC
Societate comerciala cu sediu in Craiova angajeaza operatori strung CNC. Descrierea jobului - Operarea masinilor unelte cu comanda numerica pentru realizarea pieselor conform desenelor tehnice; - Realizarea pieselor la termenul stabilit - Verificarea pieselor executate, starea si aspectul suprafetelor prelucrate conform documentatiei tehnice. - Depozitarea si expeditia pieselor prelucrate; Cerinte - Persoana ordonata si organizata - Studii medii - Cunostinte minime operare CNC (FANUC / OSAI) - Cunostinte minime desen tehnic - Cunoasterea instrumentelor si aparatelor de masura si control - Cunostinte reglat masina cu comanda numerica – reprezinta avantaj - Experienta in prelucrari prin aschiere - reprezita avantaj; - Cunostinte sisteme de operare - reprezinta avantaj. - Disponibilitatea de a lucra in 2 schimburi de L-V; Beneficii Oferite - Salarizare in functie de responsabilitati si performanta - Crestere treptata a salariului in functie de motivatie si rezultate la locul de munca; - Bonuri de masa; Descrierea firmei Încă de la înființarea ei, în anul 2003, societatea noastra dobândește în mod constant o poziție stabilă în industria fabricării pieselor și accesoriilor pentru autovehicule. Parteneriatele noastre de durată cu diferite corporații din Germania, Anglia, Belgia, România, Polonia și Ungaria sunt dovada unor colaborări de succes si a evolutiei noastre ascendente si continue. CONTACT 0731346958 ( de L-V; 9:00-16:00)
Fara poza
Sofer de macara si electricieni linie
Job requirements and tasks • Holder of a driver’s license C and able to manipulate a crane on a truck for the positioning of the pols on a truck with a lift to work on altitudes in a safe way in open air • And/or able to manipulate poles for light tension with a crane from a truck • To place electricity poles for lightening and to remove poles, put cables and connect the poles to the electricity network • To place low tension poles or to remove poles and to draw cables • Being able to use personal protection equipment and to report unsafe situations • To be able to identify problems in electricity networks • To work on low tensions and medium tension networks • To execute electricity works in open air and in buildings on an independent basis • To do the placement of cables for the extension, service and maintenance of large network operators (television distribution cables, etc.) Attitudes • To make a planning of the works and execute the works on an independent basis • To be able to organise your work with attention to detail. • To find solutions for the problems occurred • To have a positive mind, in order to be able to work independent, as well as in a team • To be stress resistant, and to work with deadlines • To have good knowledge of English or French Drivers licence C is mandatory and English language is mandatory You will have a BELGIAN LABOUR CONTRACT UNDER BELGIAN LAW conform the sector and ‘paritair comité’ (paritair committee)
Îngrijitori pentru bătrâni în regim...
Îngrijitori pentru bătrâni în regim...
Responsabilităţile specifice postului presupun deplasarea la locuinţa clientului, în anumite cazuri îngrijirea prespune doar suprevegherea, în alte cazuri vorbim de o îngrijirea mai personalizată. Permisul de conducere nu este necesar, însă deţinerea acestuia reprezintă un avantaj. Se vor presta 35 de ore de muncă pe săptămână. Criterii de eligibilitate: • Engleză la nivel conversaţional • Permisul de conducere constituie un avataj, însă nu este un criteriu eliminatoriu • Empatia faţă de bătrâni, bolnavi, persoane aflate în dificultate • Experinţa reprezintă un avantaj, însă nu constituie un criteriu eliminatoriu CV-urile for fi trimise pe adresa de e-mail afişată.
10 RON
Fara poza
Soferi si manipulanti
Cautam soferi cat.B si manipulanti pentru colectare de echipamente electrice si electronice.
1.500 RON / luna
locuri de munca
Fara poza
Angajez manipulant si stivuitorist
Angajez manipulant si stivuitorist pentru lucru in depozit . locatia se afla in Craiova . Mai multe detalii la nr de telefon 0745613210
Lucrători în depozit pentru Marea B...
Lucrători în depozit pentru Marea B...
Descrierea postului Activitatea presupune aranjarea a diverse mărfuri în cadrul unui depozit, împachetarea mărfurilor în concordanţă cu standardele impuse, cât şi pregătirea acestora pentru livrare. Criterii de eligibilitate •Limba engleză la nivel conversaţional •Vârsta peste 25 de ani •Posibilitatea de adaptare la un mediu de lucru dinamic •Experienţă cu lucrul în depozite •Corectitudine şi respectarea normelor de lucru Salariu: de la 7.50Ł pânla 9.00Ł pe oră CV-urile for fi trimise la adresa de e-mail afişată.
Asistenţi medicali şi infirmie...
Asistenţi medicali şi infirmie...
Posturile vacante sunt în cadrul unor azile pentru vârstnici. Personalul angajat are drept responsabilitate principală vegherea asupra stării de sănătate a rezidenţilor. Angajatorul asigură cazarea personalului angajat. Toţi candidaţii trebuie să aibă studii de specialitate (postliceale/superioare/cursuri de formare profesională). Candidaţii adminişi vor fi asistaţi pentru a-şi căpăta permisul de liberă practică în Regatul Unit in primele 12 luni de la începerea muncii. Criterii de eligibilitate: - Studii de specialitate – postliceale/superioare/cursuri de formare profesională -Cunoaşterea limbii engleze la nivel mediu -Abilităţi de comunicare bine formate -Interes faţă de munca cu persoanele în vârstă CV-urile vor fi trimise pe adresa de e-mail afişată.
10 RON
Fara poza
Strungari universali
Societate comerciala cu sediu in Craiova angajeaza strungari universali. Responsabilitati - Prelucrarea si finisarea produselor conform specificatiilor cerute; - Intretinerea si reglarea masinilor; - Respectarea procedurilor de lucru specifice postului; - Verificarea pieselor executate, starea si aspectul suprafetelor prelucrate conform documentatiei tehnice. - Depozitarea si expeditia pieselor prelucrate; Cerinte -Scoala profesionala sau un curs de calificare in domeniu -Minim 2 ani experienta in functiile mai sus mentionate -Cunostinte generale privind procesele de productie Beneficii Oferite - Salarizare in functie de responsabilitati si performanta - Crestere treptata a salariului in functie de motivatie si rezultate la locul de munca; - Bonuri de masa; Descrierea firmei Încă de la înființarea ei, în anul 2003, societatea noastra dobândește în mod constant o poziție stabilă în industria fabricării pieselor și accesoriilor pentru autovehicule. Parteneriatele noastre de durată cu diferite corporații din Germania, Anglia, Belgia, România, Polonia și Ungaria sunt dovada unor colaborări de succes si a evolutiei noastre ascendente si continue. CONTACT : 0731346958 ( de L-V; 9:00-16:00)
Pagina 1 din 3    1 2 3 Urmatoare