Filtreaza dupa pret
Realizez lucrari de licenta, disertatie
1 RON
Alex
Persoana Fizica - anunturile utilizatorului
Realizam lucrari de licenta, disertatii, referate, cursuri pe urmatoarele domenii: drept, administratie publica, inspectia muncii, protectia muncii, resurse umane, management, relatii internationale, drepturile omului, litere, economie, cursuri pentru centrele de formare profesionala, sociologie, psihologie.
Telefon: 0727128962.
Valabil pana la: 10-Feb-2018 (08:27)
Vizualizari anunt: 2303
Fara poza
Realizez siteuri web personalizate
Realizez siteuri web de calitate, iti ofer o sansa in plus sa-ti faci cunoscuta online activitatea pe care o desfasori.
Fara poza
Proiecte de licenta
realizez lucrarile de disertatie, licenta, etc., in diverse domenii: geografie, turism, economie, marketing, management, istorie, ecologie, administratie publica, drept, limbi straine Lucrarile de licenta/disertatie se executa in format word, cuprinzand bibliografie, cuprins, note de subsol, diacritice, grafice.
10 RON / zi
Curs Autocad alternativ, fara licenta Au
Curs Autocad alternativ, fara licenta Au
Sunteti student, inginer, arhitect, constructor, topograf si aveti nevoie sa creati, sa modificati desene Autocad in format DWG / DXF, dar nu va permiteti o licenta comerciala Autocad ? Doriti sa reconstruiti un plan Autocad / DWG pe baza unei scanari existente, lucrand exact ca in Autocad? Vreti sa creati proiecte Autocad in mod gratuit, pentru orice domeniu tehnic, lucrand exact ca in Autocad? ACESTA este cursul de care aveti nevoie!
175 RON / buc