Filtreaza dupa pret
Curs european Autocad
265 RON / buc
marius
Persoana Fizica - anunturile utilizatorului
Lectii video care trateaza modul de lucru cu Autocad, un curs realizat in parteneriat cu specialisti in formare profesionala din 5 state europene, tari in care se preda acest curs Autocad.
Valabil pana la: 15-Apr-2018 (08:30)
Vizualizari anunt: 1906
Curs Autocad LT
Curs Autocad LT
Curs profesional complet pentru Autocad LT versiunea2018, 100 de lectii video in limba romana insotite de 300 de exercitii va insotesc pe un traseu educational la capatul caruia veti desena la nivel profesional in Autocad. Livram DVD in toata tara!
480 RON / buc
Curs practic Autocad
Curs practic Autocad
Autocad Workshop Expert Curs aplicativ Autocad 2017-2018, 2 DVD cu lectii video in limba romana, despre operatii avansate in spatiul 2D si 3D. In 6 ateliere practice vom studia tehnici de desenare complexe si productive astfel incat Autocad nu mai are nici un secret. Aplicatii Autocad avansate in mediul 2D si 3D.
470 RON / buc
Curs Autocad 2015-2018
Curs Autocad 2015-2018
Va oferim doua DVD cu peste 215 lectii video si peste 580 de exercitii in stadiul initial si final, pentru a studia Autocad. Curs Autocad 2015-2018 va invata sa lucrati cu toate instrumentele si cele mai complexe tehnici Autocad, indiferent de domeniu: arhitectura, design interior, mobilier, constructii, instalatii, mecanica, constructii, in spatiul 2D si 3D. Pentru computere care ruleaza mai lent, exista cursuri Autocad pentru versiuni anterioare, la preturi mai mici. Studiati acasa, in confortul propriului camin si in propriul ritm. Cele 2 DVD raman ale dvs si puteti apela oricand la ele pentru a va reaminti tehnici de lucru.
620 RON / buc
Curs Autocad alternativ, fara licenta Au
Curs Autocad alternativ, fara licenta Au
Sunteti student, inginer, arhitect, constructor, topograf si aveti nevoie sa creati, sa modificati desene Autocad in format DWG / DXF, dar nu va permiteti o licenta comerciala Autocad ? Doriti sa reconstruiti un plan Autocad / DWG pe baza unei scanari existente, lucrand exact ca in Autocad? Vreti sa creati proiecte Autocad in mod gratuit, pentru orice domeniu tehnic, lucrand exact ca in Autocad? ACESTA este cursul de care aveti nevoie!
175 RON / buc
Curs 3D Studio Max
Curs 3D Studio Max
Curs 3D Studio Max: pe parcursul a 3 DVD veti invata sa modelati 3D, sa creati practic orice model in spatiul 3D, sa realizati o animatie, lanturi cinematice, cinematica directa si inversa, efecte de film, simulare 3D pentru ciocniri si obiecte Cloth, dar mai ales sa randati o imagine sau un model 3D in conditii de iluminare globala, la calitate maxima. Randari arhitecturale, tur virtual arhitectural.
520 RON / buc